Perusuimakoulu

Perusuimakoulu

PERUSUIMAKOULU (PUK)

Perusuimakouluissa avainasemassa on edelleen vedessä liikkuminen leikkien kautta. Myyrä ja alkeisselkäuinti kehittyvät pikkuhiljaa vapaauinnin, selkäuinnin ja rintauinnin alkeiden hallintaan  ja oikeiden uintitekniikoiden kehittymiseen. Perusuimakouluissa uimarit opettelevat mm. myös hyppimään, sukeltamaan syvällä ja hengittämään sivulta. PUK ryhmät harjoittelevat isossa altaassa poikittain, lukuunottamatta PUK alkavaa.

PUK 4 on ison altaan ryhmä, jossa yhdessä harjoittelevat laguunitason ja perusuimakoulutasonuimarit. Osa opetuksesta on laguunialtaassa, osa isossa altaassa. Isossa altaassa käytetään uimakoulukorokkeita. Ryhmästä edetään miniuimakouluun tai perusuimakoulun korkeimmalle tasolle.

PUK 3 on ison altaan matalassa päädyssä harjoitteleva ryhmä. Kun uimarin itsevarmuus vedessä kasvaa ja uintitekniikka vahvistuu, hän siirtyy harjoittelemaan ison altaan syvään päätyyn.

PUK 1 ja 2  ryhmät harjoittelevat  altaan syvemmässä päädyssä poikittain.

Kauden tavoitteena on saada uimarit tasolle, jossa he ovat taidoiltaan, tekniikaltaan ja kestävyydeltään tasolla jolla he pystyvät uimaan 25m.

Allasaika 45 min + altaan reunalla tapahtuva alkulämmittely 10 min 1krt / vko. Hinta 170 € / kausi

Syksyn 2021 harjoitusajat:

PUK 4 ma klo 19.30

PUK  1-3  la klo 16.30

 

 

Ilmoittautuminen