Vanhempien osallistuminen harjoituksiin

Pienten uimareiden osalta huoltajan tulee huolehtia siitä, että uimari on riisuuntunut ja valmis altaaseen 10 minuuttia ennen ilmoitettua uimakoulun alkamisaikaa esim. jos uimakoulu alkaa klo 16.30, valmiina altaaseen tulee olla klo 16.20. Uimakoululaisilla on käytössään Vesihiiden alakerran ryhmäpukuhuoneet. Mikäli portit alakertaan ovat kiinni, kerro uimahallin vastaanoton työntekijälle, että olette uimakouluun tulossa. Uimakoulut alkavat aina nimenhuudolla alakerran ryhmäpukuhuoneiden edessä portaikossa. Uimarit siirtyvät valmentajan johdolla suihkun kautta altaaseen.

Uimakoulun päätyttyä valmentajat ohjaavat uimarit takaisin pukuhuoneeseen, jossa huoltaja huolehtii pukeutumisen ja poistumisen hallista. Allasaika on ilmoitettu ryhmäkohtaisissa viesteissä. Seuran vastuu uimakoululaisista alkaa, kun lapset otetaan vastaan nimen huudon jälkeen ja vastuu lakkaa, kun uimari on saatettu takaisin pukuhuoneisiin.

Tekniikkaryhmäläiset siirtyvät itsenäisesti altaille 15 minuuttia ennen allasvuoron (aikatauluissa ilmoitettu aika) alkua. Valmentaja odottaa heitä altaalla. Jokainen harjoitus alkaa altaan reunalla tapahtuvalla alkulämmittelyllä. Ennen altaille menoa, jokaisen tulee käydä suihkussa.

Kauden aikana kutsumme vanhemmat seuraamaan harjoittelua ja liikkumaan yhdessä lasten kanssa, jotta vanhemmat pääsevät tutustumaan ryhmän toimintaan.

Kannustamme vanhempia liikkumaan myös itse lasten harrastusten aikana pukuhuonetiloissa tai katsomossa odottamisen sijaan. 😊