Harrasteryhmät


UINTI-ryhmä: Nuorten harrasteryhmä, joka tarjoaa 11-17-vuotialle nuorille mahdollisuuden oppia uintitekniikkaa, uimahyppyjä, hengenpelastusta, vesipalloa yms. veteen liittyvää aktiviteettia rennolla fiiliksellä. Harjoittelun pääpaino on tekniikan opettelussa, ja uimataidon parantamisessa. Tähän ryhmään ovat tervetulleet kaiken tasoiset nuoret uimarit, jotka haluavat altaassa tehdä muutakin kuin uida matkaa, tai entiset kilpauimarit, jotka haluavat vähentää harjoittelun määrää. Jokaisella harjoittelukerralla on uintitekniikan ulkopuolinen aktiviteetti altaassa.

Aikuiset Tekniikka: Aikuisten tekniikkaryhmässä harjoitellaan eri uintilajien tekniikoita. Minimivaatimus on 25m uimataito jollakin tyylillä. Pinnalla on siis toivottavaa pysyä, mutta aikuisuimareiden kehitys eteenpäin on mahdollista aina tekniikkaryhmistä Masters ryhmään saakka. Ryhmässä opetellaan tekniikkaa alkeista lähtien, ja edistyneemmille on tarjolla haastavampia treenejä, joissa uidaan myös enemmän matkaa. Uimarit jaetaan tasoryhmiin, jotta jokainen saa sopivan tasoista harjoitusta. Allasaika on 60 minuuttia 1-2 kertaa viikossa.

Vapaauinti-Triathlon: Nuorille ja aikuisille suunnattu vapaauinnin harrasteryhmä, jonka pääpaino on nimensä mukaisesti vapaauinnissa. Tämän ryhmän minimivaatimuksena 50m uintimatka vapaauinnin tekniikalla, ja soveltuu hyvin tavoitteellisesti pidempiä matkoja uiville, ja triathlonia harrastaville uimareille. Allasaika on 90 minuuttia kerran viikossa.