ILMOITTAUTUMINEN UimakoulUUN


Haku syksyllä alkaviin ryhmiin on avoinna kesäkuusta elokuuhun. Tuolloin seuran sivuille avataan linkki ilmoittautumista varten. Mikäli kevätkauden ryhmiin vapautuu paikkoja, avaamme haun niihin joulukuussa. Syksyn uimakoulupaikat jatkuvat ilman erillistä peruutusta myös kevätkaudelle. 

Uimakoulut pidetään pääasiassa lauantaisin, poikkeuksena maanantai ja keskiviikko iltojen  vesipeto-ryhmät. Ryhmien kokoonpanot ilmoitetaan elokuun puolen välin tietämillä sähköpostilla. 

Kulloinkin voimassa olevat hinnat löytyvät nettisivuilta

Vapaita paikkoja voi tiedustella pitkin vuotta, ja uimakouluihin pääsee kesken kauden. Tiedustelut tulee osoittaa osoitteeseen ryhmat@sc-rovaniemi.com

myClub seurahallinta-järjestelmä

Seura käyttää tiedottamiseen ja laskuttamiseen myClub seurajärjestelmää. Kun lapsen uimakoulupaikka on varmistunut, tulee ilmoittautumisen yhteydessä annettuun sähköpostiin linkki käyttäjätunnuksen aktivointiin myClubissa. Tämä tulee tehdä mahdollisimman pian, ja uimarin tiedot tulee pitää ajan tasalla koko kauden ajan. Ryhmän valmentajan kerää myClubista oman ryhmänsä uimareiden huoltajien yhteystiedot whatsapp ryhmän perustamista varten. Ryhmän sisäinen tiedottaminen tapahtuu whatsapp ryhmässä.

Valmennusjärjestelmä

Seurassamme on käytössä tasovalmennusjärjestelmä  jossa uimari siirtyy tasolta seuraavalle tietyt tavoitteet (tavoitteet avattu kunkin tason omalla sivulla) saavutettuaan. Uimakoulujen tavoite ei ole tuottaa kilpauimareita, vaan luoda uimarille valmiudet jatkaa sillä uralla mikäli uimari niin valitsee. Uimakoulujen pääpaino ja tavoite on uimataidon jatkuva kehittyminen. Uimarin siirto tasolta toiselle tapahtuu valmentajien suosituksista, ja tehdään yhteistyössä vanhempien kanssa.

Uimakouluissamme suoritamme Suomen Uimaopetus- ja Hengenpelastusliiton uintimerkkejä. Merkkisuoritusten tavoitteena on luoda uimareille hauska ja tavoitteellinen matka uimataitoon. Tehtävät ohjaavat uimareita eteenpäin, ja antavat mahdollisuuden kehittyä rauhassa ja leikinomaisesti. Merkkisuoritukset jaetaan uimareille kevätkauden päättyessä.

Mikäli uimakoulu-uran jälkeen uimarilla ei ole halua jatkaa kilpauintiuralla on uimarin mahdollista jatkaa uintiharrastusta harrasteryhmässä. Tarjoamme mahdollisuuden harrastaa uintia kerran viikossa (minimivaatimuksena 50m uimataito), ja tähän on mahdollisuus lisätä vesipallo kerran viikossa.

Lisätietoja seuran toiminnasta saat osoitteesta sihteeri@sc-rovaniemi.com

Ilmoittaudu uimakouluun täyttämällä oheinen lomake