Seurassa järjestetään uimakouluja neljällä tasolla ja uimakoulun jälkeen voi siirtyä tekniikkaryhmiin, joita järjestetään kolmella tasolla. Ryhmien vaatimukset ja tavoitteet on esitelty ryhmien sivuilla. 

Ilmoittautuminen ryhmiin tapahtuu etusivun ilmoittautumislinkin kautta. Linkin takaa löytyvät ryhmät, joihin meillä on avoimia paikkoja.  

Kevätkaudelle 2023 olemme ottaneet käyttöön ennakkoilmoittautumisen vanhoille uimareille. Tiedote ennakkoilmoittautumisesta tulee myClubin kautta kaikille uimareille. Mikäli ryhmiin jää tilaa, avataan niihin ilmoittautuminen ennen kauden alkua uusille uimareille. Ryhmiin voi jäädä myös jonottamaan paikkaa.

Vapaita paikkoja voi tiedustella pitkin vuotta, ja uimakouluihin pääsee kesken kauden. Paikkoja voi tiedustella osoitteesta ryhmat@sc-rovaniemi.com

Uimakoulut pidetään pääasiassa lauantaisin. Lisäksi maanantai, keskiviikko ja torstai- iltoina Klo 19.30-20.10 on muutamia ryhmiä.

Voimassa oleva hinnasto löytyy täältä: Hinnasto ja harjoittelumaksu käytäntö

Ryhmien kokoonpanot ilmoitetaan elokuun puolen välin tietämillä siihen  sähköpostiin joka ilmoittautumislomakkeessa ilmoitettu. Kevään ryhmät vahvistetaan viimeistään tammikuun ensimmäisellä viikolla.

myClub seurahallinta-järjestelmä

Seura käyttää ilmoittautumiseen, tiedottamiseen ja laskuttamiseen myClub seurajärjestelmää. Kun lapsi ilmoitetaan uimakouluun, tapahtuu se suoraan myClub järjestelmään. Huoltajien tulee pitää yhteystiedot ajan tasalla, jotta kauden aikana tapahtuva tiedotus tavoittaa ja laskut tulevat oikeaan osoitteeseen. 

Laskutus tapahtuu myClubin kautta ja lasku tulee myClubissa ilmoitettuun sähköpostisoitteeseen. Seuralla on käytössä Visma Finance Solutions Oy:n maksuvalvontapalvelu, joka hoitaa maksuvalvonnan, mahdolliset maksumuistutukset ja tarvittaessa perintätoimet seuran puolesta. Laskut luodaan ja lähetetään edelleen seuran toimesta.

Valmentajat seuraavat uimarin kehittymistä ja viimeistään kauden päättyessä suosittelee uimarille seuraavan kauden tasoa. Uimarit kehittyvät hyvin eri tahtiin ja joskus uimari voi harjoitella useamman kauden saman tasoisessa ryhmässä ja joskus joku voi siirtyä suoraan pikkualtaasta ison altaan ryhmiin. Valmentajat voivat myös kesken kauden esittää, että uimari siirtyy seuraavalle tasolle, jotta uintiharrastus pysyy mielekkäänä ja harjoitukset ovat taitotasoa vastaavia

Uimakouluissamme suoritamme Suomen Uimaopetus- ja Hengenpelastusliiton uintimerkkejä. Merkkisuoritusten tavoitteena on luoda uimareille hauska ja tavoitteellinen matka uimataitoon. Tehtävät ohjaavat uimareita eteenpäin, ja antavat mahdollisuuden kehittyä rauhassa ja leikinomaisesti. Merkkisuoritukset suoritetaan niin syys- kuin kevätkaudenkin päätteeksi.