ILMOITTAUTUMINEN UimakoulUUN


Haku syksyllä alkaviin niin lasten kuin aikuisten ryhmiin on avoinna kesäkuusta elokuuhun. Tuolloin seuran sivuille avataan linkki ilmoittautumista varten. Mikäli kevätkauden ryhmiin vapautuu paikkoja, avaamme haun niihin joulukuussa. Syksyllä uimakoulun aloittaneiden uimakoulu jatkuu myös kevätkaudelle, mikäli paikkaa ei erikseen peruuteta.

Vapaita paikkoja voi tiedustella pitkin vuotta, ja uimakouluihin pääsee kesken kauden. Paikkoja voi tiedustella osoitteesta sihteeri@sc-rovaniemi.com

Uimakoulut pidetään pääasiassa lauantaisin. Lisäksi maanantai ja keskiviikko ja torstai- iltoina on  vesipeto-ryhmät, perjantai iltana Laguuni-ryhmä.

Voimassa oleva hinnasto löytyy täältä: Hinnasto ja harjoittelumaksu käytäntö

Ryhmien kokoonpanot ilmoitetaan elokuun puolen välin tietämillä siihen  sähköpostiin joka ilmoittautumislomakkeessa ilmoitettu.

myClub seurahallinta-järjestelmä

Seura käyttää tiedottamiseen ja laskuttamiseen myClub seurajärjestelmää. Kun lapsen uimakoulupaikka on varmistunut, tulee ilmoittautumisen yhteydessä annettuun sähköpostiin linkki käyttäjätunnuksen aktivointiin myClubissa. Tämä tulee tehdä mahdollisimman pian, ja uimarin tiedot tulee pitää ajan tasalla koko kauden ajan. Ryhmän valmentajan kerää myClubista oman ryhmänsä uimareiden huoltajien yhteystiedot whatsapp ryhmän perustamista varten. Ryhmän sisäinen tiedottaminen tapahtuu whatsapp ryhmässä.

Valmennusjärjestelmä

Seurassamme on käytössä tasovalmennusjärjestelmä  jossa uimari siirtyy tasolta seuraavalle tietyt tavoitteet saavutettuaan.  Uimakoulu tasoja on neljä (vesipedot→laguuni→perusuimakoulu (PUK)→Miniuimakoulu (MUK)). Tasojen tavoitteet on avattu kunkin ryhmän omalla sivulla. Uimakoulupolun jälkeen uimarin on mahdollista jatkaa uintiuraa, joko kilpauintiuralle valmennusryhmiin tai nuorten harrastetyhmiin, joissa harrastaminen on edelleen tavoitteellista, mutta ilman kilpailuja.

Valmentajat seuraavat uimarin kehittymistä ja viimeistään kauden päättyessä suosittelee uimarille seuraavan kauden tasoa. Uimarit kehittyvät hyvin eri tahtiin ja joskus uimari voi harjoitella useamman kauden saman tasoisessa ryhmässä ja joskus joku voi siirtyä suoraan pikkualtaasta ison altaan ryhmiin. Valmentajat voivat myös kesken kauden esittää, että uimari siirtyy seuraavalle tasolle, jotta uintiharrastus pysyy mielekkäänä ja harjoitukset ovat taitotasoa vastaavia

Uimakouluissamme suoritamme Suomen Uimaopes- ja Hengenpelastusliiton uintimerkkejä. Merkkisuoritusten tavoitteena on luoda uimareille hauska ja tavoitteellinen matka uimataitoon. Tehtävät ohjaavat uimareita eteenpäin, ja antavat mahdollisuuden kehittyä rauhassa ja leikinomaisesti. Merkkisuoritukset jaetaan uimareille kevätkauden päättyessä.

Lisätietoja seuran toiminnasta saat osoitteesta sihteeri@sc-rovaniemi.com

Uimakouluihin ilmoittaudutaan täyttämällä oheinen lomake