* päivitämme nettisivuja 8/2022

 

Seurassa järjestetään uimakouluja neljällä tasolla ja uimakoulun jälkeen voi siirtyä tekniikkaryhmiin, joita järjestetään kolmella tasolla. Ryhmien vaatimukset ja tavoitteet on esitelty ryhmien sivuilla. 

Ilmoittautumislomake on toistaiseksi pois käytöstä. Ilmoittautumiset syksyn 2022 ryhmiin sähköpostilla osoitteeseen ryhmat@sc-rovaniemi.com. Ilmoittautumiseen vaaditaan seuraavat tiedot:

- Uimarin nimi ja ikä

- Huoltajan nimi, sähköpostiosoite ja puhelinnumero

- Lyhyt kuvaus uimarin uimataidosta esim. ensimmäinen uimakoulu, uskaltaa mennä veden alle, pärjää ison altaan matalassa päädyssä, pärjää omatoimisesti isossa altaassa, onko suorittanut aiemmin uintimerkkejä, pysyy pinnalla joitakin metrejä jollakin tyylillä yms. 

- Ensisijainen toive harjoituspäivälle.

Vahvistus ryhmästä elokuun puolessa välissä ja kausi alkaa syyskuun alussa. 

Vanhojen uimareiden paikka säilyy seuraavalle kaudelle, mikäli paikkaa ei erikseen irtisanota. Ohjeet uinnin lopettamiseen löytyy täältä: Uinnin lopettaminen

Vapaita paikkoja voi tiedustella pitkin vuotta, ja uimakouluihin pääsee kesken kauden. Paikkoja voi tiedustella osoitteesta ryhmat@sc-rovaniemi.com

Uimakoulut pidetään pääasiassa lauantaisin. Lisäksi maanantai, keskiviikko ja torstai- iltoina Klo 19.30-20.10 on muutamia ryhmiä.

Voimassa oleva hinnasto löytyy täältä: Hinnasto ja harjoittelumaksu käytäntö

Ryhmien kokoonpanot ilmoitetaan elokuun puolen välin tietämillä siihen  sähköpostiin joka ilmoittautumislomakkeessa ilmoitettu.

myClub seurahallinta-järjestelmä

Seura käyttää tiedottamiseen ja laskuttamiseen myClub seurajärjestelmää. Kun lapsen uimakoulupaikka on varmistunut, tulee ilmoittautumisen yhteydessä annettuun sähköpostiin linkki käyttäjätunnuksen aktivointiin myClubissa. Tämä tulee tehdä mahdollisimman pian, ja uimarin tiedot tulee pitää ajan tasalla koko kauden ajan. Ryhmän valmentajan kerää myClubista oman ryhmänsä uimareiden huoltajien yhteystiedot whatsapp ryhmän perustamista varten. Ryhmän sisäinen tiedottaminen tapahtuu whatsapp ryhmässä.

Valmentajat seuraavat uimarin kehittymistä ja viimeistään kauden päättyessä suosittelee uimarille seuraavan kauden tasoa. Uimarit kehittyvät hyvin eri tahtiin ja joskus uimari voi harjoitella useamman kauden saman tasoisessa ryhmässä ja joskus joku voi siirtyä suoraan pikkualtaasta ison altaan ryhmiin. Valmentajat voivat myös kesken kauden esittää, että uimari siirtyy seuraavalle tasolle, jotta uintiharrastus pysyy mielekkäänä ja harjoitukset ovat taitotasoa vastaavia

Uimakouluissamme suoritamme Suomen Uimaopetus- ja Hengenpelastusliiton uintimerkkejä. Merkkisuoritusten tavoitteena on luoda uimareille hauska ja tavoitteellinen matka uimataitoon. Tehtävät ohjaavat uimareita eteenpäin, ja antavat mahdollisuuden kehittyä rauhassa ja leikinomaisesti. Merkkisuoritukset suoritetaan niin syys- kuin kevätkaudenkin päätteeksi.