Vapaaehtoiseksi seuraan


SEURA-APULAINEN

Haluatko tukea lastasi hänen harrastuksessaan olemalla mukana seuratyössä? Seuramme tarvitsee tukea ja apua vanhemmilta järjestäessään muun muassa kilpailuja tai muita yhteistapahtumia.

Kilpailut

Tarvitsemme kilpailuihin toimitsijoita esimerkiksi, mutta paljon myös muita vapaaehtoistyöntekijöitä, kuten kisakanttiinin pyörittäjiä, arpojen myyjiä, toimitsijaruokailun järjestäjiä, autonkuljettajia, rakentajia jne. Kilpailuita varten koulutamme kisatoimitsijoita ns. 2 lk. toimitsijakusssilla, jonka järjestää Uimaliitto.

Järjestämme seuran omisa kisoja (SCR-CUP) ja joka vuosi yhdet kansalliset kisat (Santa Claus-uinnit) ja joka toinen vuosi kahdet kansalliset kisat. ( Lappiuinnit ja Santa Claus-uinnit). Seuran omissa kisoissa on helppo harjoitella toimitsija- tehtäviä ja ennen kaikkea seurata vaikkapa oman uimarinsa kisasuoritusta aitio- paikalta.

Tapahtumat

Seuramme järjestää kilpailujen lisäksi muitakin tapahtumia, joista suurimpina seuran pikkujoulut ja kevätjuhla. Tapahtumien taustalle tarvitaan aina iso määrä talkootyötä, jotta saamme onnistuneet juhlat kaikille seuramme jäsenille, erityisesti uimareille.

Rataköydet

Seurallamme on sopimus kaupungin uimahallin kanssa altaan rataköysien kunnon seuraamisesta ja tarvittaessa niiden kunnostamisesta. Tämä tehtävä vaatii muutaman kerran vuodessa käydä tarkastamassa rataköydet ja kerran pari vuoteen suoritettava kunnostustyötä.

Hallivahti Vesihiidesssä

Tämä on tullut uutena toimintana syyskuussa 2014. Uimahalli Vesihiiden vakituisen henkilökunnan poistuttua lauantai-iltana, jäävät seuramme uimarit jatkamaan harjoituksiaan. Tälle aikaa hallissa on oltava aikuinen henkilö, joka toimii ns. hallivahtina.

Seurahallinto

Seurahallinnossa riittää myös tehtäviä vapaaehtoisille. Seuran toiminnasta vastaa seuran hallitus. Uusia toimijoita ja ajatuksia tarvitaan myös siihenkin tehtävään, jotta seura kehittyy ja toiminta pyörii vakaalla pohjalla. Tehtäviä voisi olla mm. tiedottaminen, jäsenrekisterin ylläpitäjä, varustevastaava, hankintavastaava, mainoksien hankkija yms. Onhan näitä vaikka mitä.


Talkoo- ja vapaaehtoistyöt eivät vaadi monen tunnin panostusta vuoden aikana, mutta jokaisesta vapaaehtoisesta seura-apulaisesta on seuralle iso apu. Mitä enemmän meitä vanhempia on mukana seuratyössä, sitä enemmän seuran eri toimijoiden järjestelytaakka kevenee harvojen harteilta ja pystymme viemään seuraa eteenpäin.

Nämä asiat eivät vaadi mitään erityistaitoja tai ominaisuuksia, pelkästään halu olla mukana tehdä ja tukea omaa ja muiden lapsia riittää.


Ilmoittaudu mukaan

Haluan osallistua seuraaviin tehtäviin