Vapaaehtoiseksi seuraan


Haluatko tukea lastasi hänen harrastuksessaan olemalla mukana seuratyössä? Seura toimii täysin vapaaehtoisten voimin ja kaikille löytyy varmasti tehtävää, mitään erityisosaamista ei tarvitse olla, innostus ja halu osallistua riittää.

Kilpailut

Kilpailujen järjestäminen vaati paljon työtä. Monenlaiselle osaamiselle ja apukäsille  on tarvetta.  Tekjöitä tarvitaan hallilla kilpailuolosuhteiden rakentamisessa, tavaroiden kuljettamisessa, kilpailutoimiston pyörittämiseen, kanttiinissa ja kilpailujen aikana monissa avustavissa tehtävissä. Kilpailut tavitsevat myös virallisia toimitsijoita. Seura järjestää toimitsijakoulutuksia säännöllisesti. Koulutukset järjestää uimaliitto ja aikaisempaa kokemusta uinnista ei tarvita.

Järjestämme seuran omis kisoja (SCR-CUP) ja joka vuosi yhdet kansalliset kisat (Santa Claus-uinnit) ja joka toinen vuosi kahdet kansalliset kisat (SantaClaus -uinnit ja Lappi-uinnit). Seuran omissa kisoissa on helppo harjoitella toimitsija- tehtäviä ja ennen kaikkea seurata oman uimarinsa kisasuoritusta aitio- paikalta.

Tapahtumat

Seuramme järjestää kilpailujen lisäksi muitakin tapahtumia, joista suurimpina seuran pikkujoulut ja kevätjuhla. Tapahtumien taustalle tarvitaan aina iso määrä talkootyötä, jotta saamme onnistuneet juhlat kaikille seuramme jäsenille, erityisesti uimareille.

Rataköydet

Seurallamme on sopimus kaupungin uimahallin kanssa altaan rataköysien kunnon seuraamisesta ja tarvittaessa niiden kunnostamisesta. Tämä tehtävä vaatii muutaman kerran vuodessa käydä tarkastamassa rataköydet ja kerran pari vuoteen suoritettava kunnostustyötä.

Hallivahti Vesihiidesssä

Tämä on tullut uutena toimintana syyskuussa 2014. Uimahalli Vesihiiden vakituisen henkilökunnan poistuttua lauantai-iltana, jäävät seuramme uimarit jatkamaan harjoituksiaan. Tälle aikaa hallissa on oltava aikuinen henkilö, joka toimii ns. hallivahtina.

Seurahallinto

Seurahallinnossa riittää myös tehtäviä vapaaehtoisille. Seuran toiminnasta vastaa seuran hallitus. Uusia toimijoita ja ajatuksia tarvitaan myös hallitukseen, jotta seura kehittyy. Haliitus valitaan vuosittain vuosikokouksen yhteydessä.