Miniuimakoulu

Miniuimakoulu

MINIUIMAKOULUT 1-3 (MUK)

Miniuimakoulut on jaettu kolmeen eri tekniikkatasoon ja uimarin on mahdollista siirtyätasolta toiselle kauden aikana uintitekniikan kehittyessä.

Miniuimakoulut 2-3  (MUK 2-3) on tarkoitettu uimareille jotka kykenevät uimaan vähintään 25m matkan alkeistekniikkaa käyttäen.  Aloittavat miniuimakoululaiset saavat pitää taukoja 25m matkan aikana, kunnes uintitekniikat kehittyvät tasolle, jolla niitä voi ylläpitää 25m matkan. 

MUK 2-3 harjoittelee 1 krt/ vko la klo 17.30-18.30

Miniuimakoulun ( MUK 1)  ylimällä tekniikkatasolla uimarit uivat vähintään 25-50 m vapaauinnin,selkäuinnin ja rintauinnin uintitekniikalla ja perhosuinnin alkeita käyttäen. Miniuimakoulussa harjoitellaan myös hengitystekniikoita, startteja ja käännöksiä. Uimarit käyvät tutustumassa seuran omiin uintikilpailuihin.

MUK 1 ryhmäläiset  harjoittelevat kaksi kertaa viikossa.  Viikon toinen harjoituskerta on vapaamuotoisempi ja tekniikkaosuus kevyempi. Ryhmässä painotetaan monipuolista liikkumista vedessä vartalonhallinen kehittämiseksi ja tavoitteena on säännölliseen harjoitteluun totuttautuminen ja siirtyminen valmennusryhmiin kilpauintiuralle tai nuorten harrasteryhmiin.

MUK 1 harjoitusajat syksyllä 2021:

Pe klo 16-17 / Santasport

La klo 17.30- 18.30 / Vesihiisi

Ilmoittautuminen