UINNIN OHJAAJAKSI TAI VALMENTAJAKSI SEURAAN?

HAEMME KAUDELLE 2023-2024 TUNTIPALKKAISIA UINTIVALMENTAJIA, UIMAOPETTAJIA, UIMAKOULUOHJAAJIA JA UIMAKOULUJEN APUOHJAAJIA. TULISITKO SINÄ MEILLE TÖIHIN?

·       SYYSKAUSI 11.9.-17.12.2023 JA KEVÄTKAUSI 15.1.-19.5.2024

Swimming Club Rovaniemi on n. 600 uimarin uimaseura, joka tarjoaa laadukasta uintivalmennusta harraste- ja kilpauimarin polulla vauvasta vaariin uimakouluissa, tekniikkaryhmissä ja valmennusryhmissä.  Valmennustiimissämme on tällä hetkellä 24 valmentajaa.

Työtunteja on ryhmien harjoitusten mukaan, yleensä vähintään 1,5 tuntia viikossa (pois lukien loma-ajat). Työ on ilta- ja viikonloppupainotteista sovittujen tuntien mukaan. Työ sopii erinomaisesti toisen asteen, sekä liikunta- ja sotealojen opiskelijoille, tai toiseksi työksi.  Työnkuva muodostuu hakijan kokemuksen, ja tavoitteiden mukaan. Tarjoamme mahdollisuuden kehittyä uintivalmentajan- ja uimakouluohjaajan uralla. Meillä voit suorittaa myös liikunta-alan opintojen näyttötöitä, harjoittelujaksoja, ja muita opiskeluun liittyviä vaatimuksia.

Edellytämme kaikilta hakijoilta oma-aloitteisuutta, organisointi- ja kommunikaatiokykyä, positiivista asennetta ja aitoa kiinnostusta uimataidon kehittämiseen.

KILPARYHMIEN VALMENTAJILTA TOIVOMME KILPAUINTITAUSTAA, OHJAAJAKOKEMUSTA JA UIMALIITON TASO 1 TAI VASTAAVAA KOULUTUSTA. KAIKKI ALAN OPINNOT JA TYÖKOKEMUS HUOMIOIDAAN.

HARRASTE- JA TEKNIIKKARYHMIEN, SEKÄ AIKUISRYHMIEN VALMENTAJILTA ODOTAMME VAHVAA UINTITAUSTAA SEKÄ YMMÄRRYSTÄ ERI UINTITEKNIIKOISTA JA NIIDEN OPETTAMISESTA. ALAN KOULUTUKSET, OPINNOT JA TYÖKOKEMUS TOIVOTTAVAA.

UIMAKOULUOHJAAJILTA VAADITAAN KOKEMUSTA LASTEN KANSSA TYÖSKENTELYSTÄ, UIMATAITOA JA KOKEMUSTA UINNIN OHJAAMISESTA, SEKÄ HALUA KEHITTYÄ UIMAKOULUOHJAAJAN POLULLA. KAIKKI KOULUTUKSET JA OHJAAJAKOKEMUS HUOMIOIDAAN.

APUOHJAAJAKSI VOIVAT HAKEA KAIKKI 14-VUOTTA TÄYTTÄNEET UIMATAITOISET, JOILLA ON KOKEMUSTA LASTEN KANSSA TYÖSKENTELYSTÄ, SEKÄ HALU KEHITTYÄ JA KOULUTTAUTUA UIMAKOULUOHJAAJAN POLULLA. APUOHJAAJA OSALLISTUU SEURAN 6kk MITTAISEEN APUOHJAAJAJN KOULUTUSOHJELMAAN (palkallinen) MIKÄLI AIEMPAA KOKEMUSTA UINNIN JA/TAI LASTEN OHJAAMISESTA EI OLE. KAIKKI KOULUTUKSET JA TYÖKOKEMUS HUOMIOIDAAN.

Yli 18-vuotiailta vaaditaan rikosrekisteriote lasten kanssa työskenteleville ennen työn aloittamista.

Palkkauksessa noudatamme urheilujärjestöjen työehtosopimusta.

Tiedustelut ja vapaamuotoiset hakemukset seuran toiminnanjohtajalle osoitteeseen

ryhmat@sc-rovaniemi.com. Hakuaika syyskaudelle päättyy 30.8.2023.