TÄRKEITÄ PÄIVÄMÄÄRIÄ, SYYSKAUDEN PÄÄTÖS JA TULEVA KAUSI

SYYSKAUDEN PÄÄTÖS JA KEVÄTKAUDESTA:

Kauden lopun käytänteet:

Syyskausi lähenee loppua, ja uimakoululaiset sekä tekniikkaryhmäläiset ovat suorittaneet uintimerkkejä joulukuun aikana. Toivottavasti kaikki ovat tuoneet uintikirjansa valmentajalle. Jos uintikirjaa ei ole niin sen saa seuralta. Kaikki eivät olet saanut merkkisuoritusta tehtyä, esimerkiksi sairastumisista johtuen, mutta heille jaetaan uimakoulutodistus syyskaudelta, ja kevätkaudella pääsee jatkamaan merkkisuoritusta. Jos uimari on valmis siirtymään seuraavan tason ryhmään, valmentaja ilmoittaa siitä uimarin vanhemmalle. Uimari saa kuitenkin halutessaan jäädä nykyiseen ryhmäänkin. Kauden viimeinen uimakouluviikko on viikko 50, ja viimeiset syyskauden ryhmät harjoittelevat siis 17.12. Lukuun ottamatta 18.12. yhteisharjoitusta kaikille Kaloille ja Hylkeille. Viimeisellä viikolla jaetaan uimareille syyskaudella suoritetut merkit. Jos uimari ei pääse viimeisellä viikolla harjoituksiin, uintikirjan ja merkin saa valmentajalta tammikuussa kauden alussa, tai sen hakemisesta voi sopia erikseen. Kevätkausi alkaa 9.1. ja uimarilla on automaattisesti paikka keväät ryhmissä. Lue tästä tarkemmin alempana.

Seuran pikkujoulut:

Seuran pikkujoulua vietetään huomenna 10.12. klo 17-18.30. Hallille voi saapua jo 16.45. Uimataidottomien tulee olla huoltajan/uimataitoisen seurassa. Hallilla on glögi, mehu, pipari ja pullatarjoilu. Seura muistaa kaikkia pikkujouluihin saapuneita uimareita, ryhmissä onkin pyydetty vahvistamaan osallistuminen. Valmentajia on paikalla valvomassa, ja ohjaamassa uimareita. Isossa altaassa on mahdollista käyttää hyppytornia, ja matalassa päädyssä pelata ohjatusti vesipalloa. Kaikki halukkaat pääsevät myös kilpailemaan lötköpötköviestissä.

SCR-Cup:

Heti pikkujoulun vapaan uinnin jälkeen uidaan pikkujoulu SCR-Cup. SCR-Cup on seuran oma harjoituskilpailu johon kaikki halukkaat voivat osallistua. Minimivaatimuksena on 25m uimataito, kisoihin voi osallistua myös laudalla potkien. Ilmoittautuminen cuppiin on jo suljettu tällä erää, mutta cup-kisoja tulee keväällä lisää. Cup uimarit verraavat isossa altaassa 18-18.30, ja kilpailu alkaa klo 18.30. Liitteestä löytyy kilpailuohjelma. Osallistujat ovat seuran akatemia, edustajat, kilpurit, mestarit, taitajat ja kalat ryhmistä. Cup-kilpailuissa tarvitaan aina vapaaehtoisia talkoilijoita, järjestelyihin ja ajanottoon. Aiempaa kokemusta ei tarvitse. Lisätietoja voi kysyä oman uimarin valmentajalta. Lauantaina vapaaehtoiset paikalle altaalle klo 18, tehtäviin perehdytetään, ja kisoja pääsee seuraamaan lähietäisyydeltä

Hylkeet ja Kalat harjoituskilpailutapahtuma:

Hylkeet ja Kalat ryhmille pidetään oma kilpailutapahtuma sunnuntaina 18.12. Vesihiidessä 8.30-10. Tapahtumassa harjoitellaan starttia joko korokkeelta tai altaasta, ja uimista 25m matkoilla. Kisassa voi uida pelkkiä potkuja, laudan avulla tai haluamallaan tekniikalla. Uimarit pääsevät myös kisaamaan hauskoja viestejä eri teemoilla. Tapahtuma pidetään omien valmentajien voimin, hauskuus edellä. Kilpailutapahtumana tätä ei tarvitse mieltää. Kaikki osallistujat palkitaan. Vanhemmat ovat tervetulleita katsomoon seuraamaan tapahtumaa. Liitteestä löytyy tapahtuman ohjelma.

Kemin Juhlauinnit:

17.12. uidaan Kemissä Kemin Uimaseuran 90-vuotis juhlauinnit, jonne lähtee 20 seuran uimaria, 6 valmentajaa ja huoltajia. Seuran 10 uutta lisenssiuimaria lähtee ensimmäisiin virallisiin uimaliiton alaisiin kilpailuihin. Seura matkustaa kisoihin yhdessä linja-autolla päiväreissuna. Vastaavia kilpailumatkoja on tulossa lisää kevätkaudella. Uimaliiton kilpailulisenssi on mahdollista ostaa milloin vain kauden aikana ja se on voimassa 31.8.2023 asti.

Kevätkausi alkaa:

Kevätkausi alkaa viikolla 2 ja ensimmäiset ryhmät pääsevät altaaseen 9.1. Harjoitusajat pysyvät samoina, muutamaa pientä muutosta lukuunottamatta. Näistä tiedotetaan erikseen niille ryhmille joita muutokset koskevat. Uimarit jatkavat automaattisesti tulevalle kaudelle. Valmentajat kuitenkin kysyvät ryhmissä uimareiden jatkoaikeista, ja tiedottavat ryhmäsiirroista. Uimari voi myös toivoa harjoituspäivän vaihtoa. Kooste uimarin polusta ja kevään alustavista harjoitusajoista liitteenä.

Ilmoittautuminen kevätkauden uusille uimareille avautuu ensi viikolla, maanantaina 12.12.

MyClubin käyttö, lopettaminen ja laskutus:

Muistuttaisimme vielä omien tietojen pitämisestä ajantasalla MyClubissa. Tämä helpottaa meidän seuran vapaaehtoisten ja työntekijöiden työtä laskutuksen ja ryhmäsiirtojen osalta. Tiedoista tulisi löytyä uimarin nimi, huoltajan nimi, postiosoitetiedot, sähköpostiosoite, puhelinnumero sekä syntymäaika. Asetuksista voitte valita mitä tiedotteita haluatte. Kaikkien tulisi valita sähköposti vastaanottotapana, koska kaikki nämä tiedotteet tulevat sähköpostitse teille, ja jäävät muuten saamatta. Kannattaa myös tutustua seuran peruutusehtoihin nettisivuilla. Uimakouluja voi käydä kokeilemassa kerran, kevätkauden laskut tulevat tammikuun aikana. Maksujärjestelyistä voi sopia erikseen ENNEN LASKUN ERÄPÄIVÄÄ laskutuksen kanssa osoitteessa laskutus@sc-rovaniemi.com. Liitteenä kevään ryhmien hinnasto. Lopettamisesta tulee ilmoittaa ryhmän valmentajalle ja pyytää jäsentilin poistoa MyClubissa. Jäsentiliä ei voi poistaa jos uimarilla on maksamattomia laskuja. Maksamattomien laskujen perintätoimet hoitaa Visma.

Seuran sääntömääräinen syyskokous:

Seuran sääntömääräinen syyskokous pidetään Uimahalli Vesihiiden kerhotilassa sunnuntaina 11.12. klo 19. Kokouksessa käsitellään seuran sääntömääräiset asiat ja valitaan seuran jäsenistä uusi hallitus kaudelle 2023. Tervetuloa vaikuttamaan.