TÄRKEÄÄ TIETOA SYYSKAUDESTA 2022!

Tervetuloa Swimming Club Rovaniemen syyskaudelle 2022.

Uimareille/huoltajille on lähetetty MyClub-tiedote tulevan kauden harjoitusajoista, jotka kaupunki on nyt vahvistanut. Oheisessa liitteessä on seuran kaikkien ryhmien VAHVISTETUT harjoitusajat. Liitteistä löytyy myös hinnasto, sekä kuvaukset seuran kaikista ryhmistä.

Syyskausi alkaa MAANANTAINA 12.9. Vesihiiden remontin valmistuttua. Poikkeuksena Edustajat ja Kilpurit, joiden kauden aloituksesta on tiedotettu erikseen. Syyskausi kestää viikolle 50 ja kauden päättäjäisiä vietetään 17.12. Osa ryhmistä pääsee aloittamaan opetusaltaassa 10.9. Tästä tiedotetaan ryhmäkohtaisesti.

POIKKEUKSIA, jotka ovat jo nyt tiedossa:

LAUANTAI 1.10. EI HARJOITUKSIA MERITÄHDET 2 ja MERIHEVOSET 3 RYHMILLÄ kaupungin uimaopettajakoulutuksen vuoksi.

SYYSLOMAA VIETETÄÄN LA 15.10.-PE 21.10.

26.11. EI HARJOITUKSIA-SANTA CLAUS UINNIT (kansallinen uintikilpailu)

6.12. ITSENÄISYYSPÄIVÄ. Uimahalli suljettu.

Jos olette saaneet tiedotteen, jossa on uimarin ryhmä ja harjoitusaika, teidän ei tarvittse tehdä ryhmän suhteen mitään. Ryhmien valmentajat tekevät lähempänä kauden aloitusta WhatsApp-ryhmät omille uintiryhmilleen, jota kautta ryhmäkohtainen tiedotus tapahtuu. TARKISTAKAA OMAT JA UIMARIN TIEDOT MYCLUBista, ja PÄIVITTÄKÄÄ puhelinnumero, sähköpostiosoite, sekä POSTIOSOITE. Seura käyttää laskutuksessa Visma Financial Solutions-palvelua, ja lasku tulee MyClubin kautta teille sähköpostiin, mutta vaatii myös postiosoitteen. Erääntyneet maksut tulee olla maksettuna ennenkuin syyskauden voi aloittaa. Laskut näette myös MyClubista. Uimarin ryhmä näkyy uimarin tiedoissa kun paikka on vahvistettu. Teidän ei tarvitse siis ilmoittautua uudelleen vaikka kyseinen kurssi näkyisi teille avoimena. Ilmoittautukaa kursseille vain siinä tapauksessa, jos kyseesssä on uusi uimari jota ei ole vielä kirjattu seuran jäseneksi. Kaikkia ryhmiä on mahdollista kokeilla kerran ennen sitoutumista. Jos perutte paikan ensimmäisen kerran jälkeen, ette saa laskua ja poistamme uimarin jäsenrekisteristä. Ryhmän vaihdon ollessa kyseessä, pyydämme tarkistamaan onko toivomassanne ryhmässä tilaa, ja laittamaan pyynnön osoitteeseen: ryhmat@sc-rovaniemi.com.

Seurasta löytyy monenlaisia ryhmiä, joihin ilmoittautuminen on nyt auki seuran nettisivujen ja MyClubin kautta. Ilmoittautumislinkistä näette monta paikkaa ryhmissä on jäljellä.

Tällä kaudella seura tarjoaa seuran jäsenperheille mahdollisuuden perheuintiin lauantaisin 19.30-20.30 hintaan 25e/perhe per kausi. Lisätietoja ja ilmoittautumisohjeet liitteessä.

Uutena nuorille ja aikuisille yhteistyössä Arctic Triathlonin kanssa Triathlonkoulu. Lisätietoja liitteessä.

Pyrimme laajentamaan myös Vesipallotoimintaa. Tällä kaudella kilpa- ja tekniikkaryhmäläisillä, sekä aikuisilla, on mahdollisuus osallistua seuran Vesipalloharjoituksiin ilman lisämaksua. Tästä lisätietoa ryhmäkohtaisesti ennen kauden alkua. Vesipalloa voi pelata myös muut kuin seuran uimarit. Tälloin vesipalloon tulee ilmoittautua erikseen.

Kaipaamme seuran toimintaan uusia tekijöitä ja tukijoita esimerkiksi kisatalkoisiin. Olisiko juuri sinusta tukemaan lapsen tai omaa harrastusta? Ilmoittaudu alustavasti mukaan: ryhmat@sc-rovaniemi.com/ tai MyClubin kautta tapahtumaan (kurssi) seuratalkoot. Aiempaa kokemusta et tarvitse, ja kaikki apu tulee tarpeeseen. Kiitos, jos voit auttaa. Ilmoittautuneilta kysytään aina erikseen ennen tapahtumia mahdollisuudesta auttaa.

Uintiterveisin,

SCR Hallitus