TÄRKEÄÄ TIETOA KEVÄTKAUDESTA 2022!

Tervetuloa Swimming Club Rovaniemen Kevätkaudelle 2022!

Uimakoulujen (Vesipedot, Laguuni, Perusuimakoulu, Miniuimakoulu ja Kilpauimakoulu) kevätkausi kestää 24.1.-29.5.2022. Uimakoulua ei ole hiihtolomaviikolla 10. Pääsiäisenä 15.-18.4., helatorstaina 26.5. ja kansallisten kilpailujen, Lappi-uintien, aikaan toukokuussa. Päivämäärä tarkentuu myöhemmin. Muista mahdollisista, meistä riippumattomista muutoksista, tiedotamme erikseen.

Harrasteryhmien (Aikuiset Tekniikka ja Harraste, Masters, Vesipallo, Nuorten Harraste) aloittivat kauden jo viikolla 2, heillä kausi jatkuu 15.5. asti. Harrasteryhmillä ei ole harjoituksia hiihtolomalla viikolla 10. Pääsiäisenä 15.-18.4., ja kansallisten kilpailujen, Lappi-uintien, aikaan toukokuussa. Päivämäärä tarkentuu myöhemmin. Muista mahdollisista meistä riippumattomista muutoksista tiedotamme erikseen.

Valmennusryhmien kaudesta tiedotaan valmennusryhmien uimareille erikseen.

Seuramme käytössä on MyClub seurahallinta-järjestelmä. Kun ilmoittaudutte uimakouluun, saatte aktivointilinkin. Käykää aktivoimassa tilinne mahdollisimmn pian, ja päivittäkää sinne sähköpostiosoite ja puhelinnumero. MyClubin kautta tiedotamme seuran toimintaan liittyvistä asioista, sekä hoidamme laskutuksen. MyClubista valmentajat poimivat uimareiden huoltajien puhelinnumerot, ja muodostavat tulevaa kautta varten ryhmäkohtaiset WhatsApp-ryhmät, tämä toimii ryhmän tiedotuskanavana. Kannattaa myös ottaa Swimming Club Rovaniemen Facebook-sivut seurantaan, sekä Instagram-tili @swimmingclubrovaniemi. Jos ette ole saaneet myclub-aktivointilinkkiä, tai teitä ei ole lisätty uintiryhmän whatsappiin, olkaa yhteydessä osoitteeseen: ryhmat@sc-rovaniemi.com
Uimakouluryhmille tulee vielä erillinen info, josta löytyvät ryhmän harjoitusajat, valmentajien tiedot, nimenhuutoaika, muut käytänteet ja uimakouluohjeet.

Uimakouluryhmissämme on vielä tilaa, vinkatkaa tutuille! Uimakoululaisten vanhemmillakin on mahdollisuus aloittaa uintiharrastus joko aivan alkeista, tai palata vanhana konkarina lajin pariin. Vesipalloa on sekä aikuiselle ja lapsille. Vesipallon kausimaksu on vain 50e seuran jäsenille! Kaikkia ryhmiä saa käydä kokeilemassa ennen sitoutumista.
Uimakoululaisilla on myös mahdollisuus kahteen uimakoulukertaan viikossa, 40e lisämaksusta kausimaksuun. Uutena tällä kaudella Kilpauimakoulu, joka on suunnattu matalalla kynnyksellä kaikille kilpauinnista kiinnostuneille lapsille, joilla on vähintään 25m uimataito.
Kaikkiin yllämäinittuihin ryhmiin ilmottautuminen ja lisätiedot: ryhmat@sc-rovaniemi.com

Seurassamme on käytössä tasovalmennusjärjestelmä, josta löytyy tarkemmat tiedot seuramme nettisivuilta. Seuran sivuilta löydät myös eri ryhmien kuvaukset, hinnaston, sekä ilmottautumislomakkeen. www.sc-rovaniemi.com. Kansallisissa arvokisoissa edustavien uimareiden valmennuksesta seurassamme vastaa VR1 ryhmän vastuuvalmentaja, ja seuramme valmennuspäällikkö, Ilkka Haipus, sekä Urheiluopiston Arctic Swim Teamin valmentaja Jukka Shemeikka. Ilkka Haipus vastaa myös muiden valmennusryhmien, sekä nuorten harrasteryhmän valmennuksesta. Jenni Kela vastaa uimakoulujen ja harrasteryhmien valmennuksesta. Yhteensä seuralla on kolmisenkymmentä palkattua uintivalmentajaa. Valmentajien koulutuksessa hyödynnämme Uimaliitton koulutusjärjestelmää, sekä seuran omia koulutuksia. Meillä on myös paikkoja vapaana uusille valmentajille, niistä voi tiedustella sähköpostitse ryhmat@sc-rovaniemi.com tai nettisivujen kautta.

Seuran hallituksessa vaikuttaa vuonna 2022 seuraavat toimihenkilöt: Puheenjohtajana jatkaa neljättä kautta Jouni Kela, ja hallituksen jäseninä toimivat Susanna Lauhava, Ari Jauhojärvi, Jenni Kela, Annakaisa Jaskari, Sanna Niemi, Markku Niemi, Piia Korhonen ja Suvi Mursu. Seuran kilpailusihteerinä toimii Elina Härkönen, varustevastaavana Kati Riipi ja kilpailuvastaavana Jari Multanen. VAPAAEHTOISTEN tarve on suuri, etenkin uintikisoissa, ja tapahtumissa, ja olemme kiitollisia kaikkien panoksesta seuratyössä. Vapaaehtoiseksi voi ilmoittautua osoitteeseen: ryhmat@sc-rovaniemi.com eikä aiempi kokemus ole tarpeellista, vaan kaikkiin tehtäviin opastetaan.

Ryhmä- ja valmennusasioihin, sekä seuraan liittyviin kysymyksiin vastaa seuran työntekijä, Jenni Kela, joka on tavoitettavaissa sähköpostilla ryhmat@sc-rovaniemi.com. Sähköpostiin voi myös jättää soittopyynnön. Kehitysideat ovat myös tervetulleita. Jenni toimii seurassa valmentajana seuraavissa ryhmissä: Aikuiset Tekniikka, Harraste, Masters, kilpauimakoulu, sekä miniuimakoulu. Jennin tavoittaa hallilta (Vesihiisi) yleensä lauantai-iltaisin 17.30-20.

Hallinnolliset kysymykset suoraan hallituksen sähköpostiin: hallitus@sc-rovaniemi.com

Seuran koronaohjeet löytyvät MyClub-tiedotteista, ja ne on kertaalleen lähetetty kaikkien sähköpostiin. Muistuttaisimme vielä, että kaikkien kouluikäisten on käytettävä kasvomaskia hallin tiloissa (Ei suihku- ja allastilat), ja huolehdittava käsihygieniasta. Vain terveenä harjoituksiin, ja turhaa hallilla oloa on vältettävä. Seuraamme ja päivitämme ohjeita aluehallintoviraston, Rovaniemen kaupungin, sekä liikuntatoimen suositusohjeistuksen mukaan.

Ystävällisin terveisin,
Jenni Kela
SCR Ryhmä- Ja Valmennusvastaava
Sekä SCR Hallitus