Seuravaatteiden ja uimalakkien tilaus

SCR:n SEURAVAATTEET ovat myynnissä Stadiumin valikoimassa. Seuravaatteita käytetään esim. kilpailuissa, tapahtumissa ja treeneissä. Valmennusryhmien uimareilla sekä tekniikkaryhmien lisenssiuimareilla, tulisi olla vähintään shortsit ja t-paita SCR:n valikoimasta. Lisäksi suositellaan pitkähihaista tai hupparia lämmittelyyn lajien välissä. Seuravaatteita voi ostaa ihan jokainen joka haluaa edustaa seuraa ihan missä tahansa, tai käyttää seuravaatteita treeneissä.

Tilaa seuravaatteet täältä: https://www.stadiumteamsales.fi/seurat/1899694

SCR:N UIMALAKIT voi tilata nimikoituna, tai ostaa suoraan valmentajalta nimettömänä SCR logolla.

SCR:n keltamusta logolakki on myynnissä lauantaina 3.2. SCR:cupissa. Niitä voi pyytää valmentajalta, ja hinta 8e laskutetaan jälkikäteen. Samoin harjoituksissa lakin voi ostaa omalta valmentajalta ja laskutus tulee jälkikäteen.

NIMIKOIDUT keltamustat logolakit ovat tilaustuote ja niitä pitää tilata vähintään 5kpl. Hinta viiden kpl paketille on 50e.

TILAUSOHJEET: Maria Kaarlejärvi kokoaa nimikoitujen lakkien tilauksen. Laita osoitteeseen laskutus@sc-rovaniemi.com oma nimi, ryhmä, lakkien määrä (5,10,15jne), sekä nimi jonka haluat lakkiin painettavan. Nimi painetaan lakkiin SCR logon alle. Tilaukset Marialle viimeistään 20.2.2024.